KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

In Media Group sh.p.k shpallë konkurs për vende pune, për Gazetën Online “Inlajmi”

Orar i plote

Tjera

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
09/08/2019 16:36

Pershkrimi

In Media Group sh.p.k shpallë konkurs për këto vende pune, për Gazetën Online “Inlajmi”:


3 Gazetar/e

2 Agjent/e marketingu

2 Gazetar/ e - Praktikant/e


   Kualifikimet për gazetar/e janë: 

 •  Diplomë universitare: Fakulteti i Gazetarisë;
 •  Minimum 1 vit përvojë pune profesionale në Portal lajmesh;
 •  Njohja e gazetarisë së terenit;
 •  Njohuri të gjuhës Angleze (e dëshirueshme);
 •  Shkathtësi në komunikim dhe planifikim të punës;
 •  Shkathtësi hulumtuese, analitike, vlerësuese në media;
 •  Shkathtësi të punës në grup dhe nën presion me orar fleksibil;
 •  Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (ëordprees, Foto & Video Edit
 • etj.).


 Kualifikimet për menaxher marketingu janë 

 •  Diplomë universitare: Fakulteti Ekonomik drejtimi Marketing apo i përafërt;
 •  Minimum 2 vite përvojë pune profesionale në marketing;
 •  Njohuri të gjuhes Angleze (e dëshirueshme);
 •  Shkathtësi të punës në grup dhe nën presion me orar fleksibil;
 •  Shkathtësi bindëse në komunikim me klientët dhe në menaxhim të reklamave dhe tëprojekteve të tjera në Marketing;
 •  Shkathtësi hulumtuese të zgjerimit të tregut të marketingut;
 •  Shkathtësi kompjuterike dhe ideore kreative për dizajnimin e reklamave.


   Kualifikimet për gazetar/e Praktikant/ e janë: 

 •  Diplomë universitare: Fakulteti i Gazetarisë;
 •  Njohuri të përgjithshme në gazetari
 •  Shkathtësi në të shkruar dhe komunikim
 •  Të jetë e përgjegjëshme me detyrat që ngarkohet
 •  Të jetë e gatshme të punoj e qetë dhe nën presion
 •  Njohja e gjuhës angleze ( e dëshiruehme)Konkursi mbetet i hapur prej datës 09.08.2019 - 25.08.2019.


Në titull duhet të ceket pozita e punës për të cilën konkuroni!


CV-në me një foto mund t’a dërgoni në e-mail adresën: [email protected]


Për intervistë do të ftohen vetëm kandidatët që përzgjedhen në rrethin e ngushtë.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

0

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

0

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin