KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Instruktor/e

Orar i plote

Arsim dhe Edukim

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

00

Data
06/03/2019 14:53

Pershkrimi

Aftesimi i kandidateve nga pjesa praktike ne Autoshkollë

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

044744327

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

044744327

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin