KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Pozita te hapura

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
08/12/2021 12:24

Pershkrimi

A jeni duke kërkuar nje vend pune ku aftësit dhe shkathtësit tuaja vlerësohen dhe ju avancoheni vazhdimisht, atëher ky ështe rasti juaj 

Gusto cafe ,Rruga B Shpall konkurs për  këto vende të lira pune 


-Host/Hstess

-Kamarier/e ( 3 vende pune)


Dërgoni Cv-n tuaj duke cekur poziten për të cilen aplikoni, në

e-mail adrese: [email protected] 

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+383 044626700

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+383 044626700

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin