KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Kamarier/e - Shankist

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
04/05/2021 17:17

Pershkrimi

Kerkojme 5 kamarier/e me pervoje pune minimum 5 vite 

Kerkojme 2 Shankista me pervoje pune minimum 2 vite 

Paga dhe orari me marreveshje ! 

Shpërndaje

Kontakt

048445566

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

048445566

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin