KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Kamarier/Shankist

Orar i plote

Sherbime te Klienteve

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
11/09/2019 20:38

Pershkrimi

kerkojm kamarier/e dhe shankist/e

Shpërndaje

Kontakt

044888123

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

044888123

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin