KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Kamariere , shankiste paga mujore 450€

Kontrate me kohe te caktuar

Sherbime te Klienteve

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

450

Data
03/02/2023 16:07

Pershkrimi

Bruksel bar, Fushe Kosove kerkon kamariere dhe

shankiste (F), paga mujore 450€, preferohet

pervoja e punes si kamariere ndersa shankiste

duhet me pervoje te gjate pune, kontakt

+38345632444

Shpërndaje

Kontakt

38345632444

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

38345632444

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin