KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

KERKOHEN AGJENTE DHE RETENTION PER FOREX SPANJISHT!

Orar i plote

Call Center

Tirane

Shqiperi

Detajet

Data
11/10/2019 09:09

Pershkrimi

JEMI NE KERKIM TE AGJENTEVE OPENING DHE RETENTION NE GJUHEN SPANJOLLE. 

MJAFTON TE DINI MIRE GJUHEN SPANJOLLE, TE KENI DISPONIBILITET TE PLOTE DHE TE KENI AMBICIE.

JU OFROJME PAGAT ME TE MIRA NE TREG, BONUSE TE LARTA DITORE DHE MUJORE SI DHE AMBJENT KOMOD DHE MIQESOR.

TE INTERTESUARIT TE KONTAKTOJNE NE 0692048275 OSE EMAIL NE [email protected] 


Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

0692048275

Tirane / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

0692048275

Tirane / Shqiperi

Kontakto me shpallësin