KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Kërkohen punëtor për automekanik dhe autolarje

Orar i plote

Tjera

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
11/10/2021 16:26

Pershkrimi

KONKURS PËR PUNË 


Kërkohen punëtor për plotësuar e vendit të lirë të punës në pozitën: Automekanik dhe ndihmesmekanik

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Përvojë e punës së paku 3 vite; 
  • Njohuri të shkëlqyera të pjeseve mekanike, elektrike dhe njohuri ne kompjuter.

Kërkohen 4 punëtor për plotësuar vendit të lirë të punës në pozitën Autolarje.


Kandidatët e interesuar te kontakojnë nët numrin e telefonit 049521111

Shpërndaje

Kontakt

049521111

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

049521111

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin