Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Kthehu Shiko shpalljet e ngjajshme

kerkoj babysitter ne Prishtine, ne lagjen Tophane, orari 10;00 -- 14;30, na kontaktoni +38348506097

Gjysme orari

Sherbime te Klienteve

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

200

Data
09/07/2024 10:04

Pershkrimi

kerkoj babysitter ne Prishtine, ne lagjen Tophane, orari 10;00 -- 14;30, na kontaktoni  +38348506097

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

048506097

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

048506097

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin