KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

KERKOJ PUNTOR. PER QERAMIKA

Tjeter

Tjera

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

450

Data
01/08/2020 11:36

Pershkrimi

kerkoj puntor. per plaka,qeramika.me provoj,dhe me pak provoj pune.orari rroga me marveshje.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38345 535 985

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38345 535 985

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin