KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Kerkojme kamarier

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Fushe Kosove

Kosove

Detajet

Data
06/05/2021 17:31

Pershkrimi

Kerkojme kamarier ne Artres, Bresje.

Shpërndaje

Kontakt

049610661

Fushe Kosove / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

049610661

Fushe Kosove / Kosove

Kontakto me shpallësin