KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Kerkojm mjeshtër

Orar i plote

Prodhimtari

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
28/09/2019 13:26

Pershkrimi

GLOBBUS Group SH.P.K. ofron vende te lira puna si :

- 6 Montera - për montimin e dyerve per garazha


Perparesi kan kandidatet me pervoj ne montim :

– te dyerve per garazha, 

ose

pervoj në montimin e dyerve nga alumini ose plastika

ose

- punime me metal ,Konstrukcione metalike ,etj.

ose 

pune te ngjajshme.

Kandidatët te cilet plotsojn kushtet /pranohen ne pune me kontrat dhe page te rregullt./

-----------------------------------------------------------------------------

2 (dy) - Teknik ose IT per montime

Duhet të kan pervoj ne montime si :

- Paisje elektrike,elektronike, 

ose

- Motora te ndryshem 

- Motora per dyer rreshqitese,etj...

ose

- Paisje elektrike,elektronike,kamera,klima,etj.


- perparesi kan ata kandidat qe kan pervoj ne montime dhe instalime te paisjeve te ndryshme elektrike ,elektronike.

------------------------------------------------------------------------------

- 4 (katër) - Ndihmës mjeshter per montime

Duhet të kan pervoj ne montime,te kan njohuri ne perdorimin e veglave te punes,te shkathet dhe te interesuar per te mesuar .

-----------------------------------------------------------------------------

Kushtet e punes dhe rroga shume te mira !


Dergoni CV per pervojen dhe kualifikimin ne email ;

[email protected]

Mob. 045 211 031


Aplikoni deri me 25-10-2019

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

045211031

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

045211031

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin