KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

VENDE PUNE

Orar i plote

Prodhimtari

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
14/03/2019 16:13

Pershkrimi

GLOBBUS Group SH.P.K. ofron vende te lira puna si : - 6 Montera - për montimin e dyerve per garazha Perparesi kan kandidatet me pervoj ne montim : – te dyerve per garazha, pervoj ne punimin dhe montimin e dyerve nga alumini ose plastika - punime me metal ,Konstrukcione metalike ,etj. Kandidatët te cilet plotsojn kushtet /pranohen ne pune me kontrat dhe page te rregullt./ ----------------------------------------------------------------------------- 2 (dy) - Teknik ose IT per montime Duhet të kan pervoj ne montime si : - Dyer me senzor, - Motora per dyer rreshqitese,etj... - Paisje elektrike,elektronike,kamera,klima,etj. - perparesi kan ata kandidat qe kan pervoj ne montime dhe instalime te paisjeve te ndryshme elektrike ,elektronike. - Paisje elektronike,kamera,etj. Kushtet e punes dhe rroga shume te mira ! Dergoni CV per pervojen dhe kualifikimin ne email ; [email protected] Mob. 045 211 033 Aplikoni deri me 30-03-2019

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

045211033

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

045211033

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin