KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Kerkojme Agjent Shitjesh Gjuha GJermane

Orar i plote

Telekomunikacion

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
18/10/2019 12:31

Pershkrimi


Daxha Marketing hap zyrat e reja ne KOSOV per te gjithe personat 

Qe kane deshire te krijojne pavarsi ekonomike 

Te punojn ne nje vend pune  ku ndjehen te vlersuar per punen qe bejn 

Dhe te jen pjese e nje familje te madhe ku te gjith punojn per nje qellim

ju presim


 

 Kualifikimet


-Niveli i gjuhes mbi mesataren 

-Aftesi te mira komunikimi 

-Disponibilitet full time

-Perkushtim dhe korrektesi ne pune 

-Eksperienca te meparshme ne call center eshte avantazh Cfare Ofrojme

 

-Konrata Te rregullta ne baze te legjistacionit te kosoves 

-Rroga te larta dhe bonuset me te mira ne treg

-Ofrojme trainime dhe rritje prefesionale 

-Orari punes me kohe te plote 10:00/19:00 


Koha eshte gjeja me  e vlefshme qe kemi prandaj mos humb kohe 

KOntakto  TANI per te caktuar daten e intervistes Adresa- Rruga Bajram Kelmendi 10000 Prishtin


Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+383 49 218 557

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+383 49 218 557

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin