KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Konkurs per kamariere ,shankiste paga 550€

Kontrate me kohe te caktuar

Shitje

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

550

Data
03/10/2022 13:24

Pershkrimi

Venera lounge -Fush Kosove -,kerkon kamariere dhe shankiste (F), gjendemi tek rrethi perball bankes teb (ish bruksel caffe ),rroga 550€ ,preferohet pervoja e punes ,kontakt 38345632444

Shpërndaje

Kontakt

38345632444

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

38345632444

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin