KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Konkurs pune

Orar i plote

Shitje

Fushe Kosove

Kosove

Detajet

Data
08/11/2019 20:56

Pershkrimi

Kerkojme punetore, me orar te plote, arekatare dhe sektoriste.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

045 571 983

Fushe Kosove / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

045 571 983

Fushe Kosove / Kosove

Kontakto me shpallësin