KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Konkurs Pune

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
28/11/2022 10:01

Pershkrimi

Mati Bakery & Caffe hap konkurs ne keto pozita:

- Shitese

- Kamarier ose kamariere

- Pastiçier (me përvojë pune)

Shpërndaje

Kontakt

+38349520555

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

+38349520555

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin