KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

MENAXHERE

Orar i plote

Marketing dhe Reklamim

Prizren

Kosove

Detajet

Data
21/11/2020 19:40

Pershkrimi

Fresh Design kërkon:

Menaxhere - Femër 


Detyrat

 • Të posedoj aftësi të shkëlqyera komunikative;

• Të jetë pozitive;

• Të udhëheq/dërgoj stafin drejt përmbushjes së planifikimeve;

• Të jetë e motivuar për punë;

• Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë të pavarur dhe në një mjedis ekipor.Kualifikimet

• Të ketë experience pune në menaxhim  (menaxhimi i porosive,klienteve);

• Të menaxhojë punonjësit për përfundimin e porosive

• Të ketë të mbaruar shkollën e mesme (niveli universitar përparësi);

• Afëtësi të shkëlqyera komunikative me punonjësit dhe klientët;

• Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil;

• Të ketë aftësi në të folur dhe në të shkruar të gjuhës angleze 

• Njohuri rreth përdorimit të kompjuterit dhe të paketës Microsoft office.

• Njohja e gjuhës angleze do konsiderohet përparësi;Tjera

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke dërguar CV-në së bashku me një fotografi në: [email protected] ; 045 244 942

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38345244942

Prizren / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38345244942

Prizren / Kosove

Kontakto me shpallësin