KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Mësimdhënës/e të gjuhës Gjermane per Peje, Prizren dhe Ferizaj

Kontrate me kohe te caktuar

Arsim dhe Edukim

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
19/11/2019 11:34

Pershkrimi

Kompania gjermane ARTIGUM Management, me përfaqësi në Prishtinë, shpallë:

Konkurs për Mësimdhënës/e të gjuhës Gjermane per Peje, Prizren dhe Ferizaj.

Titulli: Mësimdhënës/e për gjuhën Gjermane

Kontrata: Me afat te caktuar – 1 vjeçare me mundësi vazhdimi

Orari: I plotë – 40 orë në javë, si dhe gjysme orari 20 orë në javë

I përgjigjet: Menaxherit Rajonal


Obligimet kryesore:

  • Organizon dhe mban kurset e gjuhës gjermane sipas standardeve të kërkuara

Kualifikimet:

  • Studimet Bachelor ose Master në Gjuhën Gjermane ose në ndonjë fushë të përafërt, por me dëshmi rreth njohjes së gjuhës gjermane në nivelin B2 ose C1

Përvoja:

  •  Të ketë përvojë në organizimin dhe mbajtjen e kurseve të gjuhës gjermane

Aftësitë:

  •  Aftësi të theksuara organizative dhe komunikative
  •  Aftësi të theksuara pedagogjike

Dokumentet e kërkuara për aplikim:

  •  Biografia në gjuhën gjermane dhe në gjuhën shqipe
  •  Kopjet e diplomave të edukimit të përfunduar dhe të nivelit të gjuhës
  • Kopjet e diplomave dhe dokumentet e tjera që tregojnë për kurse ose programetrajnuese/edukative të përfunduara
  •  Referenca nga punëdhënësit paraprak

Aplikacionet dërgohen VETËM në adresën elektronike [email protected]

Kompania ARTIGUM është kompani stabile dhe ofron mjedis atraktiv për punë.

Shpërndaje

Kontakt

0

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

0

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin