KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Mirëmbajtës Pishine

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Tirane

Shqiperi

Detajet

Data
15/01/2022 10:14

Pershkrimi


ATDG (Art and TourismDevelopment Group),një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje tëgjerë në bregdetin shqiptar kërkon:


 


Mirëmbajtës Pishine

Përshkrimi përgjithshëmTë ndihmojë klientët gjatë përdorimit të pishinësdhe të sigurojë një shërbim shumë të mirë gjatë gjithë kohës.Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 • Vëzhgon pishinën dhe zbaton rregullat e sigurisë;
 • Përshëndet të gjithë klientët pas mbërritjes, ofron asistencë dhe shërbim duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve dhe ofron të gjitha shërbimet tjera mbështetëse;
 • Të ketë njohuri  në dhënien e ndihmës së pare;
 • Siguron pastrimin e përditshëm të pishinës;
 • Kontrollon parametrat e ujit të pishinës;
 • Hedhjen e solucioneve në pishinë;
 • Pastron rregullisht filtrat e pishinës;
 • Siguron hapjen e shezllonëve pranë pishinës;
 • Shoqëron klientët në shazllone;


 


Kualifikimetdhe Aftësitë:


 


 • Të dijë shumë mirë notin;
 • Certifikatë për dhënien e ndihmës së parë;
 • Kanë përparësi personat që kanë eksperiencë të mëparshme në ketë profil;
 • Të jetë korrekt dhe i përgjegjshëm në punë;
 • Të dijë të komunikojë në gjuhën angleze;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;
 • Aplikantët duhet të jenë me vendbanim në Kavajë ose zonat përreth;


 

Ofrohet: • Pagesë konkuruese
Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin etyre të punës gjatë aplikimit!
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: [email protected]


Të gjitha aplikimet do tëtrajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 indryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e tëDhënave Personale”.


Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+355 68 608 2912

Tirane / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+355 68 608 2912

Tirane / Shqiperi

Kontakto me shpallësin