KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Mirembajtje - Kopshtar

Orar i plote

Tjera

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

0000

Data
27/09/2023 10:31

Pershkrimi

Detyrat/Kushtet:

  • Është përgjegjës për pastrimin e hapsirave të jashtme : trotoaret, parkingjet dhe të ngjajshme,
  • E bën pastrimin, mirëmbajtjen, ujitjen e sipërfaqeve të gjelbërta si dhe kujdeset për ruajtjen e tyre nga dëmtimet,
  • Kryen të gjitha punët fizike dhe detyrat tjera të cilat i kërkohen nga përgjegjësi i tijë,
  • Duhet të ketë vetë iniciativë, të jetë serioz ndaj punës, të jetë i përgjegjshëm, dhe të ketë sjellje dhe veti  të mira.
  • Kontakti: 383 44 777 909

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

383 44 777 909

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

383 44 777 909

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin