KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Mr.Crab Seafood Restaurant&Bar

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
09/12/2019 11:34

Pershkrimi

Mr.Crab Seafood Restaurant&Bar shpall konkurs për këto vende pune:


Kamarier/e   4 pozita

Shankist/e    2 pozita

Ënëlarëse      2 pozita

Depoist          1 pozitë


 Na dërgoni CV tuaj në e-mailin: [email protected]


Për info shtesë: 045 685 000

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+383 45 685 000

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+383 45 685 000

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin