KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Mundësi pune për Infermiere

Tjeter

Sherbime Shendetesore

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
03/06/2019 15:03

Pershkrimi

Agjencion për ndërmjetësim dhe punësim, brenda dhe jashtë vendit,OFRON:


Mënyrë plotësisht falas, ligjore dhe të sigurt deri tek vendi i punës në Gjermani. 


Mundësi pune për Infermiere (motër medicinale) në klinika, shtëpi pleqsh dhe shërbime kujdesi në terren për pacientët anembanë Gjermanisë.


 Ne ofrojmë:

  • Kurse falas të gjuhës gjermane në shumë qytete të Kosovës prej nivelit A1-B2
  • Procedurën falas të marrjes të certifikatës B1/B2 në institucionet Telc, OSD ose Goethe.
  • Organizimin e intervistave me punëdhënës gjatë kohëzgjatjes të kursit të gjuhës gjermane
  • Gjetjen e akomodimit në Gjermani
  • Organizim të kurseve të nivelit B2 dhe pregatitje për Kennstnisprüfung në Kosovë dhe Shqipëri, si dhe dhënia e këtij  provimi në Gjermani
  • nostrifikim i diplomës tuaj

Procedurë falas ( ANERKENNUNG) deri në marrjen e licencës për punë 

(URKUNDE)Të interesuarat/it mund të na shkruajnë në adresën elektronike [email protected], ne facebook: Artigum Kosova, si dhe në web faqen tonë: www.infermieregjermani.com.

Gjithashtu mund t’na kontaktojnë përmes telefonit në numrin: 

        +383 46 167 041.


Nuk marrim asnjë pagesë për shërbimet tona sepse ARTIGUM ËSHTË  AGJENCION LEGAL DHE I LICENCUAR


Shpërndaje

Kontakt

383 46 167 041

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

383 46 167 041

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin