KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Oferta pune

Tjeter

Sherbime te Klienteve

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
13/06/2021 13:38

Pershkrimi

12 sherbime shtë kompani lidere në tregun e patundshmërive në Kosovë. Në vazhdën e rritjes së kompanisë po kërkojmë agjentë të rinj për të na u bashkangjitur në rrugën tonë drejt suksesit.  

Përgjegjësitë e punës përfshijnë:

Dhënien e udhëzimeve dhe ndihma e shitësit dhe blerësit në procesin e transaksionit.  

Procesi i negocimit të çmimeve dhe procesit të shit-blerjes së pronave. 

Mbledhja e ofertave për shitje dhe qira. 

Fotografimi, përgatitja dhe publikimi i ofertave. 

Mirëmbajtja dhe azhurnimi i ofertave. 

Mirëmbajtja dhe zhvillimi i rrjetit të bashkëpunimit dhe klientëve.  

Nëse keni ambicie, jeni komunikativ, dhe keni dëshirë për punë, 12 sherbime është vendi më i mirë për të nisur karrierën tuaj si agjent

Kontak Vetem ne viber +38345377288

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38345377288

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38345377288

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin