KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Ofroj pune

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

000

Data
11/01/2019 16:32

Pershkrimi

Fron caffè ofron pune per ni kamarier Pervoja duhet te jet e domosdoshme Dhe duhet te jet i siellshum Te interesuarit te lajmrohen ne lokal Rruga Nazim Gafurri

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

045327555

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

045327555

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin