KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Pasticere

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Fushe Kosove

Kosove

Detajet

Data
25/01/2023 02:36

Pershkrimi

048525662

Shpërndaje

Kontakt

048525662

Fushe Kosove / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

048525662

Fushe Kosove / Kosove

Kontakto me shpallësin