KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Pastruese

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Prizren

Kosove

Detajet

Rroga

0

Data
26/09/2023 17:30

Pershkrimi

..

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+383 49 427 770

Prizren / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+383 49 427 770

Prizren / Kosove

Kontakto me shpallësin