KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Përgjegjës dyqani

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Mitrovice

Kosove

Detajet

Data
08/12/2021 12:24

Pershkrimi

A jeni duke kërkuar nje vend pune ku aftësitë dhe shkathtësit tuaja vlerësohen dhe ju avancoheni vazhdimisht, atëher ky ështe rasti juaj 


Gusto cafe Mitrovice, Shpall konkurs për këto vende të lira pune


-Përgjegjës dyqani

-Përgjegjës ndërrimi


Dërgoni Cv-n tuaj duke cekur poziten për të cilen aplikoni, në

e-mail adrese: [email protected].comShpërndaje

Kontakt

[email protected]

+383 44626700

Mitrovice / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+383 44626700

Mitrovice / Kosove

Kontakto me shpallësin