KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Perkthyes

Orar i plote

Telekomunikacion

Tirane

Shqiperi

Detajet

Rroga

00000000

Data
02/04/2020 10:08

Pershkrimi

ALS  Albanian Language Service shoqeri e specializuar ne sherbime perkthimi  kerkon perkthyes ne gjuhet:


1-Anglisht-Frengjisht


Ajo qe ne po ju ofrojme:

1.    Punesim te perhershem

2.    Paga konkurruese

3.    Ambient pune motivues

4.    Trajnime te paguara ne teori dhe praktike

5.    Ceritfikate si Interpreter te njohur nderkombetarisht

6.    Orar fleksibel

7.    Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes

8.    Mundesi trajnimi ne USA


Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

0697030999

Tirane / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

0697030999

Tirane / Shqiperi

Kontakto me shpallësin