KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Pozita te hapura

Orar i plote

Tjera

Prizren

Kosove

Detajet

Data
08/07/2021 14:20

Pershkrimi

Kompania e kafesë "MULLIRI VJETER" tashmë e dashur dhe e mirënjohur me prodhimet e saj të kafesë me të njëjtin emër, e pranishme në treg me një shumëllojshmëri produktesh dhe me një rrjet dyqanesh ne Shqipëri , tashme do e gjeni dhe ne Kosove.

  

Kriteret per pozicionin " Asistente sherbim klienti ose Shitese" :

·  Te kete aftesi shume te mira komunikimi 

·  Te kete aftesi organizimi dhe bashkepunimi

·  Mosha 18- 25 vjec

·  Te jete energjike, pozitive dhe e buzeqeshur

·  Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh

·  Cv duhet te kete patjeter te bashkengjitur foton

 

Kriteret per pozicionin " Sanitare"  & "Ndihmese ne banak" :

·  Te kete aftesi te mira komunikimi   

·   Mosha 35- 40 vjec  

·   Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh  

·  Te menaxhoje ngarkesen e fluksit te punes


Menyrat e apliikimit permes emailit [email protected] dhe telefon +355674011023

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+355674011023

Prizren / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+355674011023

Prizren / Kosove

Kontakto me shpallësin