KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Promotere me Orar te Plote

Orar i plote

Marketing dhe Reklamim

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

500

Data
22/01/2021 21:19

Pershkrimi

K O N K U R S

Titulli i pozitës: Promotere (8)


Nese jeni me shoqe se bashku dhe deshironi te punoni atehere ky eshte vendi ideal per ju.

Mos hezitoni te aplikoni se bashku dhe njekohesisht punoni dhe qendroni se bashku

Kualifikimet

  • Kandidatet duhet të kenë moshën mbi 17 vjeçare;
  • Përvoje punë ne fushën e promocionit apo shitjes është përparësi;
  • Se paku shkolla e mesme;
  • Të jetë i/e afte të punoj me mbikëqyrje minimale;
  • Komunikimi i mire me konsumatorë;

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë  duke dërguar Cv-në tuaj dhe 1 foto në viber apo email adresën e mëposhtme.


Tel: 00383(48) 255556 ose [email protected]Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

048255556

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

048255556

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin