KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Punonjëse Pastrimi

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Shterpce

Kosove

Detajet

Data
16/10/2021 11:42

Pershkrimi

Meshtekna Residencenë Brezovice (Kosovë) kërkon:

 


Punonjëse Pastrimi


Kandidatet duhet të plotësojnë këtokritere:


·        Të kenëeksperienca të mëparshme në këtë fushë;

·        Të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhesipas standarteve të përcaktuara;

·        Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;

·        Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;

·        Të jenë korrekte;

OFROHET:


·        Pagesë konkuruese.

Aplikantët tëkontaktojnë në numrin e Tel. +355684016555Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+355684016555

Shterpce / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+355684016555

Shterpce / Kosove

Kontakto me shpallësin