KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Puntor Fabrike

Orar i plote

Prodhimtari

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
19/06/2019 12:01

Pershkrimi

Kompania City-Saa në Fush-Kosove e cila merret me prodhimin e produkteve te ndryshme,

Shpall Konkurs 

 • Puntorë në Fabrik
Detyrat e Punes : Përgjegjës për vendin e tij te punes.
 • Të ket kujdes të vecant gjat procesit të punës

  Kualifikimet : 
 • Të ketë të përfunduar se paku shkollimin e mesëm
 • Të jetë në gjendje të punoj në grup.
 • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen.
 • Përparësi kan kandidatët që kan eksperiencë në punë në Fabrika.


  Shenim:
  Kandidatët preferohet të jenë banorë të Regjionit të Fush-Kosoves, për arsye se vendi i punes do të jetë në Fush-Kosove.

  Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV në email-in  e paraqitur ose të lajmrohen në numrat e paraqitur.
  Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38349340000

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38349340000

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin