KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Punetor Mobilerie

Orar i plote

Tjera

Tirane

Shqiperi

Detajet

Data
16/01/2020 15:19

Pershkrimi

“H&R 1998” që operon në tregun Shqiptar prej 20 vitesh, në fushën e mobilerisë dhe interierit kërkon te punesoje ndihmes dhe  specialist per punime ne mobileri.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

0694856586

Tirane / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

0694856586

Tirane / Shqiperi

Kontakto me shpallësin