KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Recepcionist / e

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Prizren

Kosove

Detajet

Rroga

0

Data
27/03/2023 10:22

Pershkrimi

Te kete njohuri te Gjuhes Angleze 

Perparsi gjuhet tjera

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+383 49 427 770

Prizren / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+383 49 427 770

Prizren / Kosove

Kontakto me shpallësin