KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Sanitare

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
16/09/2020 15:20

Pershkrimi

Kerkojme sanitare per mirembajtjen e Restaurantit Dada me lokacion tek Rruba B 

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38349777448

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38349777448

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin