KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Shankiste

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
16/12/2019 22:14

Pershkrimi

Madonna italian do te hapet ne dhjetor.

Perveq ushqimit do te sherbehen edhe pije, aperitivo, verera nga bari


Mosha e preferuar 19-28 vjet

Pervoje pune ne gastronomi.


Kushte te mira pune dhe pagese.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

045290290

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

045290290

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin