KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Tirane, ofroj vend pune Teknik /mirembajtes i sistemeve software te telekomunikacionit

Orar i plote

Teknologji Informative - IT

Tirane

Shqiperi

Detajet

Data
31/07/2020 10:52

Pershkrimi

Shoqeria Multiservis Center H.D shpk, e cila operon ne fushen e teknologjise se informacionit dhe telekominikacionit, ofron vende te lira pune ne pozicionin:


Teknik /mirembajtes i sistemeve software te telekomunikacionit


Kriteret qe kerkohen per kete pozicion pune jane:


- Kandidatet duhe te kene perfunduar arsimin e larte ( preferohet ne fushen e informatikes, TIK dhe profile te ngjashme me to).

- Njohuri te mira te gjuhes italiane.

- Diponibilitet per te punuar me kohe te plote.

- Me ose pa eksperience pune.


Ofrohet:


- Kontrate e rregullt pune, ne perputhje me Kodin e Punes.

- Trajnime te vazhdueshme teknike dhe profesionale.

- Mundesi rritje profesionale ne fushen e sistemeve dhe telekominikacionit.

- Ambient pune pozitiv.


Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e emailit: [email protected]

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

0699422794

Tirane / Shqiperi

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

0699422794

Tirane / Shqiperi

Kontakto me shpallësin