KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Mjeshter - Montera

Orar i plote

Prodhimtari

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
14/03/2019 16:13

Pershkrimi

GLOBBUS Group SH.P.K. ofron vende te lira puna si :
- 6 Montera - për montimin e dyerve per garazha

Perparesi kan kandidatet me pervoj ne montim :
– te dyerve per garazha, pervoj ne punimin dhe montimin e dyerve nga alumini ose plastika
- punime me metal ,Konstrukcione metalike ,etj.

Kandidatët te cilet plotsojn kushtet /pranohen ne pune me kontrat dhe page te rregullt./
-----------------------------------------------------------------------------
2 (dy) - Teknik ose IT per montime
Duhet të kan pervoj ne montime si :
- Dyer me senzor,
- Motora per dyer rreshqitese,etj...
- Paisje elektrike,elektronike,kamera,klima,etj.

- perparesi kan ata kandidat qe kan pervoj ne montime dhe instalime te paisjeve te ndryshme elektrike ,elektronike.
- Paisje elektronike,kamera,etj.

Kushtet e punes dhe rroga shume te mira !

Dergoni CV per pervojen dhe kualifikimin ne email ;
[email protected]
Mob. 045 211 033
Aplikoni deri me Aplikoni deri me 30-03-2019

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

04521103

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

04521103

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin