KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Venera lounge , kerkon kamariere (F) , rroga 450€

Tjeter

Hoteleri dhe Turizem

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

450

Data
19/10/2020 10:25

Pershkrimi

Venera lounge, Fush Kosove, kerkon kamariere (F), gjendemi afer rrethit ne Fush Kosove, rroga 450€, orari 8 ore pune, kontakt +38345632444, preferohet me pervoja e punes. 

Shpërndaje

Kontakt

+38345632444

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

+38345632444

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin