KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

ZHVILLUES I SOFTUERIT

Orar i plote

Inxhiniering

Fushe Kosove

Kosove

Detajet

Data
01/07/2022 09:50

Pershkrimi

Primex kërkon një ZHVILLUES ISOFTUERIT  për t'iu bashkuar ekipit tonënë Fushë Kosovë, Kosovë.

 

RrethPrimex

Kompania Primex operon ne tregun evropianme baze ne Fushe Kosove, jemi staf I ri ne rritje dhe dinamik. Stafi jone prej30 personave bashkepunon me partneret tane evropiane ne shume gjuhe dhe shumeshtete!

 

Përgjegjësitëdhe detyrat:

·       Prodhimi i kodit duke përdorur Laravelframework;

·       Përmirësimi, konfigurimi dhekorrigjimi i sistemeve ekzistuese;

·       Zhvillimi i zgjidhjeve kritiketë biznesit për klientët e njohur;

·       Krijimi dhe ekzekutimi itesteve të njësive.

 

Kualifikimet:

·       Të ketë përfunduar me suksesnjë praktikë në shkenca kompjuterike ose një studim përkatës;

·       Kanë punuar me C#, VB, MMSSQL, Postgres,MYSQL, CSS, JavaScript dhe Vue.JS;

·       Të ketë motivim për të krijuarsoftuer me cilësi të lartë;

·       Të ketë njohuri të gjuhësangleze (Gjuha Gjermane eshte përparsi);

·       Të jetë i/e gatshëm tëbashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion;

·       Të posedoj aftësi organizative;

·       Të jetë i interesuar përtrendet në IT dhe vazhdimisht të përpiqet të përvetësoj njohuri dhe aftësi tëreja.

 

Përtë interesuarit PRIMEX ofron:

·       Pagë atraktive

·       Kontrate pune afatgjate

·       Mundesi  zhvillimi dhe avansimi ne pozite

·       Punë Internacionale 100% (Mekompani te huaja)

·       Staf dinamik

 

Mënyrae Aplikimit:

·       Kandidatët e interesuar mundt'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: [email protected]

·       Konkursi është I hapur 15 ditënga dita e publikimit

·       ADRESA: Rruga Nëna Terezë neFushe Kosove.

 

Ju do të kontaktoheni nga Primex vetëm nëseCV-ja juaj dhe dokumentet mbështetëse do të kualifikohen nga ekipi ynëvlerësues.

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+38349937863

Fushe Kosove / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+38349937863

Fushe Kosove / Kosove

Kontakto me shpallësin