KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

kerkoj nje Enelarese

Orar i plote

Hoteleri dhe Turizem

Prishtine

Kosove

Detajet

Rroga

00

Data
23/11/2023 13:23

Pershkrimi

ofroj pune per nje Enelarese  tel 045501561

Shpërndaje

Kontakt

045501561

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

045501561

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin