Për ne

Për Gjirafën

Gjirafa, Inc., është kompani e avancuar e teknologjisë, produkt kryesor i së cilës është makina kërkimore Gjirafa.com.

Gjirafa.com është makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në Gjuhën Shqipe, e cila i ofron përdoruesve të saj gjetjen e informatave shqip nga i tërë Interneti. Përdoruesit kanë mundësi të kërkojnë më shumë se 160 milion ueb faqe Shqip nga i tërë Interneti, si dhe më shumë se 10,000 lajme ditore nga të gjitha portalet shqip të infomimit. Gjirafa.com ndër të tjera ofron edhe oraret e autobusëve ndërmjet vendeve në Kosovë, Maqedoni dhe Shqipëri, si dhe parashikimin e motit për qytetet kryesore. Gjirafa.com, “Kërko në gjuhën tënde”.

Gjirafa ështe kompani Amerikane, e themeluar në SHBA nga Mergim Cahani, njëherit edhe CEO, ndërsa bashkëthemelues janë Ercan Canhasi dhe Diogjen Elshani. Gjirafa me degën e saj në Kosovë numëron 21 të punësuar të cilët kryesisht punojnë në dy zyret e saj, Prishtinë dhe Prizren.

Ekipi

Mergim Cahani

Founder & CEO

Ercan Canhasi

Co-Founder & CTO

Diogjen Elshani

Co-Founder & COO

Edi Demaj

Partner USA

Shqipron Sezallari

Head of Product Development

Drilon Kastrati

Principal Software Architect

Arlind Terpeza

DevOps & Principal Front-End Engineer

Festim Cahani

Product Manager

Agon Daku

Lead Software Engineer

Debatik Hoxha

Head of Business Development

Nuridin Selimko

Software Engineer II

Gazmend Këpuska

Software Engineer II

Doresa Rexha

Brand, Communication & PR Manager

Brikena Rexhaj

Business Product Manager

Riard Rexhepi

Lead Graphic Designer

Agon Qurdina

Software Engineer

Arita Thaqi

Graphic Design

Hakan Shehu

Software Engineer

Iliriana Ibraj

Senior Business Analyst

Gent Sekiraqa

Business Analyst

Kastriot Shabani

Business Analyst

Elbasan Kadrija

Front End Developer

Sherif Gjini

Front End Developer

Blend Halilaj

Software Engineer

Qendrim Spahija

Motion Graphic Designer

Vjosa Daku

Project Manager

Abdullah Veliu

Project Coordinator

Romana Sefedini

Office Administrator

Luigj Uka

Information Coordinator

Riad Asllani

Software Developer

Nik Raja

Software Developer

Ardi Qerkini

Software Developer

Shqiponje Zogaj

Software Developer

Blerton Krasniqi

Customer Support

Krenare Hoxha

Administrator Assistant

Edita Llalloshi

Business Analyst

Nektar Qarri

Social Media Specialist

Greta Kamberi

Talent Recruiter Specialist

Dren Shabani

Mathematical Modeling & Product Analyst

Jeton Pashtriku

Project Assistant

Gentiana Sahiti

Operations Assistant

Abetare Rexha

Operations Assistant

Labeat Fejza

Product Marketer

Rexhep Shijaku

Intern Software Developer

Blerta Lataj

Business Analyst

Trashegim Mavraj

Social Media Assistant

Isuf Shala

Graphic Designer

Kastriot Tafolli

Business Associate

Elbasan Rexhepi

Business Associate

Molos Morina

Business Associate

Gentian Qorraj

Business Associate

Doruntinë Ahmetaj

Business Analyst

Endrita Isufi

Intern Graphic Designer

Arta Këpuska

Linguistic Annotator & Translator

Dardan Kastrati

Intern Graphic Designer

Arianit Osmanollaj

Intern Software Developer

Arbër Demiri

Intern Software Developer

Fiona Pepiqi

Business Analyst

Arbër Gjigolli

Intern

Dijar Llozana

Intern

Feston Kastrati

Intern

Kreshnik Ukmata

Intern

Njomza Tmava

Intern

Dëshironi që edhe fotografia juaj të jetë këtu?

Mendoni se i posedoni kualifikimet për tu bërë anëtari më i ri i ekipit. Atëherë dërgoni CV-në tuaj dhe Letrën e Motivimit në [email protected] Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen përmes postës elektronike dhe do të ftohen në intervistë.
Ne jemi gjithmonë në kërkim të talentëve të rinj që do ta plotësonin ekipin tonë.

Bordi këshillues

Bordi këshillues i Gjirafa, Inc.përbëhet nga:

Esther Dyson

Torsten Suel, PhD

Jay Nathan, PhD

Cedric Maloux

Partnerët

Adresa

Adresa: Ahmet Krasniqi, Veranda C2.7 Hyrja II, Lokali 7, Prishtinë, Kosovë

Tel: +377 (0) 44 991 206

e-mail: [email protected]

Adresa: Tirana Business Park, Rruga Rinas, Tiranë, Shqipëri

Tel: +377 (0) 44 991 206

e-mail: [email protected]