Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Zaplluxhe

E PREMTE, 19 PRILL 2024

4 °C

Moti me shi

Era:

Qetë me shumë pak lëvizje të ajrit.

Drejtimi:

Veri

Lindja e diellit:

03:55:32

Perëndimi i diellit:

17:18:53

Moti në bashkëpunim me Institutin Meteorologjik Norvegjez