Posto shpallje FALAS
  Posto shpallje FALAS
 • SHES 28.6 ARI LIRE DHE NE VEND TE MIRE

  Kategoria: Ara dhe ferma

  Lloji Shpalljes: Shitet

  Shteti: Kosove

  Rajoni: Prishtine

  Burimi:gjirafa.com

  Numri i dhomave: 0

  Kuadratura: 2860m 2

  Data: 25/09/2017

  Çmimi:1,200 €

 • Jepet lokali me qira

  Kategoria: Objekte Afariste

  Lloji Shpalljes: Qira

  Shteti: Kosove

  Rajoni: Fushe Kosove

  Burimi:gjirafa.com

  Numri i dhomave: 0

  Kuadratura: 153m 2

  Data: 24/09/2017

  Çmimi:550 €

 • Banese me Oferte me Banke

  Kategoria: Banesa

  Lloji Shpalljes: Shitet

  Shteti: Kosove

  Rajoni: Prishtine

  Burimi:gjirafa.com

  Numri i dhomave: 1

  Kuadratura: 59m 2

  Data: 24/09/2017

  Çmimi:295 €

 • Shiten Banesat e Ndryshme per Vetem 10% ose 20% me Kontrate dhe pjesa tjeter me Rata

  Kategoria: Banesa

  Lloji Shpalljes: Shitet

  Shteti: Kosove

  Rajoni: Prishtine

  Burimi:gjirafa.com

  Numri i dhomave: 2

  Kuadratura: 81m 2

  Data: 24/09/2017

  Çmimi:820 €

 • Banesen 73.7 M2 ne katin e 3të mund te behet e juaja me vetëm ‪23. 200 Euro në fillim

  Kategoria: Banesa

  Lloji Shpalljes: Shitet

  Shteti: Kosove

  Rajoni: Prishtine

  Burimi:gjirafa.com

  Numri i dhomave: 2

  Kuadratura: 74m 2

  Data: 24/09/2017

  Çmimi:820 €

 • Oferte per shitjen e Baneses 61.3m2 tek Firma Hoxha Invest Group

  Kategoria: Banesa

  Lloji Shpalljes: Shitet

  Shteti: Kosove

  Rajoni: Prishtine

  Burimi:gjirafa.com

  Numri i dhomave: 1

  Kuadratura: 61m 2

  Data: 24/09/2017

  Çmimi:20,105 €

 • Shitet toka ne Magjistralen Prishtine - Peje ne Kijeve

  Kategoria: Ara dhe ferma

  Lloji Shpalljes: Shitet

  Shteti: Kosove

  Rajoni: Malisheve

  Burimi:gjirafa.com

  Numri i dhomave: 0

  Kuadratura: 10000m 2

  Data: 24/09/2017

  Çmimi:1,500 €

 • Banes me qira te Sllovenia Sportit

  Kategoria: Banesa

  Lloji Shpalljes: Qira

  Shteti: Kosove

  Rajoni: Prishtine

  Burimi:gjirafa.com

  Numri i dhomave: 2

  Kuadratura: 70m 2

  Data: 24/09/2017

  Çmimi:320 €

 • Banese komode me qira ne Dardani

  Kategoria: Banesa

  Lloji Shpalljes: Qira

  Shteti: Kosove

  Rajoni: Prishtine

  Burimi:gjirafa.com

  Numri i dhomave: 1

  Kuadratura: 60m 2

  Data: 24/09/2017

  Çmimi:220 €

 • Banes me qira te Slovenia Sporti

  Kategoria: Banesa

  Lloji Shpalljes: Qira

  Shteti: Kosove

  Rajoni: Prishtine

  Burimi:gjirafa.com

  Numri i dhomave: 1

  Kuadratura: 60m 2

  Data: 24/09/2017

  Çmimi:250 €

FAQJA: 1 prej 2413