Posto shpallje FALAS
  Posto shpallje FALAS
 • PUNËSIM NË BAZAT USHTARAKE AMERIKANE NË IRAK DHE AFGHANISTAN

  Kategoria: Tjera

  Shteti: Ferizaj, Kosove

  Kompania: PUNESIMI

  Burimi:gjirafa.com

  Data: 17/02/2018

  Data e Skadimit: 19/02/2018

  Rroga 4000 8000

 • Punësim si Infermier/e për spitale lider në Dubai / Abu Dhabi / Al Ain - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  Kategoria: Sherbime Shendetesore

  Shteti: Tirane, Shqiperi

  Kompania: Vela Consulting

  Burimi:gjirafa.com

  Data: 17/02/2018

  Data e Skadimit: 31/03/2018

 • Punësim urgjent si Shitës/e (të veshjeve të shtrenjta, produkte kozmetike, orëve, stolive, etj.) për kompaninë nr. 1 në Doha - QATAR.

  Kategoria: Shitje

  Shteti: Tirane, Shqiperi

  Kompania: Vela Consulting

  Burimi:gjirafa.com

  Data: 17/02/2018

  Data e Skadimit: 31/03/2018

 • Punësim si Reçepsionist/e në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  Kategoria: Tjera

  Shteti: Tirane, Shqiperi

  Kompania: Vela Consulting

  Burimi:gjirafa.com

  Data: 17/02/2018

  Data e Skadimit: 31/03/2018

 • Punësim si Hostess (@ best Restaurants) në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  Kategoria: Tjera

  Shteti: Tirane, Shqiperi

  Kompania: Vela Consulting

  Burimi:gjirafa.com

  Data: 17/02/2018

  Data e Skadimit: 31/03/2018

 • Punësim si Kamerier/e në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  Kategoria: Tjera

  Shteti: Tirane, Shqiperi

  Kompania: Vela Consulting

  Burimi:gjirafa.com

  Data: 17/02/2018

  Data e Skadimit: 31/03/2018

 • Punësim si Barista dhe Bartender në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  Kategoria: Tjera

  Shteti: Tirane, Shqiperi

  Kompania: Vela Consulting

  Burimi:gjirafa.com

  Data: 17/02/2018

  Data e Skadimit: 31/03/2018

 • Punësim si Line Cook dhe Chef në Dubai / Abu Dhabi - UAE, Qatar, Kuwait, Oman dhe Bahrain.

  Kategoria: Tjera

  Shteti: Tirane, Shqiperi

  Kompania: Vela Consulting

  Burimi:gjirafa.com

  Data: 17/02/2018

  Data e Skadimit: 31/03/2018

 • Punësim si Elektriçist / Hidraulik dhe Teknik Kondicioneri në Malta - EU.

  Kategoria: Tjera

  Shteti: Tirane, Shqiperi

  Kompania: Vela Consulting

  Burimi:gjirafa.com

  Data: 17/02/2018

  Data e Skadimit: 31/03/2018

FAQJA: 1 prej 88