Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Kthehu Shiko shpalljet e ngjajshme

Apple iPhone 15 Pro Max 512GB

Shitet

Celulare

Apple

iPhone SE

Detajet

Çmimi

700 €

Kategorit
Celulare
Data
24/01/2024 15:25
Rajoni
Burim
Shteti
Kosove
Telefoni
+17027232604

Përshkrimi

Apple iPhone 15 Pro Max 512GB
✔ Unlocked Brand New
✔ 4g /5g LTE Mobile Data
✔ Good Quality!
✔ Complete Accessories
✔ Original
✔ 1week replacement/warranty
+17027232604 Message me on whatsapp

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

+17027232604

Burim / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

+17027232604

Burim / Kosove

Kontakto me shpallësin