Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Kthehu Shiko shpalljet e ngjajshme

Apple iPhone 14 Pro Max - 512GB - Deep Purple

Blihet

Celulare

Apple

iPhone X

Detajet

Çmimi

900 €

Kategorit
Celulare
Data
30/12/2023 08:31
Rajoni
Kratove
Shteti
Maqedoni
Telefoni
380668329910

Përshkrimi

WE ARE CURRENTLY ON NEW YEWR PROMO OFFER BUY 2 UNIT GET 1 UNIT FOR FREE

For Fast Communication And Instant Chat ... whats app ( +380668329910 )

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

380668329910

Kratove / Maqedoni

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

380668329910

Kratove / Maqedoni

Kontakto me shpallësin