Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

Kthehu Shiko shpalljet e ngjajshme

Urgjent iPhone 15 pro max

Shitet

Celulare

Apple

iPhone X

Detajet

Çmimi

150 €

Kategorit
Celulare
Data
13/05/2024 13:19
Rajoni
Prishtine
Shteti
Kosove
Urgjent
Po
Telefoni
049441299

Përshkrimi

iPhone 15 pro max

Shpërndaje

Kontakt

[email protected]

049441299

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

[email protected]

049441299

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin