Ju prezantojmë me versionin e ri 🎉

Eksploroni versionin më të ri të Gjirafa.com, një revolucion digjital me dizajn elegant, mundësi për të gjetur informacione të reja dhe një përvojë si kurrë më parë!

KthehuShiko shpalljet e ngjajshme

Kërkojmë Agjente të thirrjeve në Gjuhën Shqipe

Orar i plote

Call Center

Prishtine

Kosove

Detajet

Data
18/02/2024 14:30

Pershkrimi

-Kërkojmë Agjente të thirrjeve në Gjuhën Shqipe


 Ndër kriteret kryesore që kërkohen janë:


-Agjentja duhet të ketë aftësi të mira komunikuese (në Gjuhën Shqipe).

- Të jeni të ambientueshëm me punën ekipore.

- Të arrini objektivat që kërkohen.


-Nuk kërkohet patjetër që të keni përvojë pune në pozita të ngjashme.

-Ofrojmë Pagë Fikse + Bonuse % (në bazë të performancës)

-Puna mbahet vetem ne Zyre.

-Orari i punes është nga ora 14:00 deri në 21:00 (Pauza 1 orë gjatë orarit)

-Lokacioni: Prishtinë,  rr. Muharrem Fejza


Konkursi është i hapur deri në plotësimin e vendeve të lira.


Nëse jeni e interesuar mund të na e dërgoni CV-n tuaj në Whatsapp : +383 43 543 978


Shpërndaje

Kontakt

+38343543978

Prishtine / Kosove

Kjo shpallje është publikuar nga persona të tretë në platformën e Gjirafa. Gjirafa nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me përmbajtjen e shpalljes ose vërtetësinë e saj. Ju lutemi, shikoni Kushtet e Përdorimit, pjesën mbi “përmbajtën e të tjerëve” për më shumë informacion.

Posto shpallje

+38343543978

Prishtine / Kosove

Kontakto me shpallësin